Nákupní košík

Špičkové CBD produkty až k Vašim dveřím…

Informace o zpracování osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů – registrace uživatele

1. Udělujete tímto souhlas společnost CBD THERAPY S.R.O. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C 86274/KSOS, Krajský soud v Ostravě, IČ: 10975454 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení;
  • e-mailová adresa.

1. Jméno, příjmení a e-mailovou adresu je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vytvoření zákaznického profilu.

2. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu užívání uživatelského profilu a dále po dobu 3 let od posledního přihlášení.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

4a. Poskytovatel webhostingu společnost DOMÉNY s.r.o., IČ 27098851, se sídlem Thámova 7/221, Praha 8 – Karlín, 186 00, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle C, vložce 96127.

4b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
Doprava zdarma nad 1 200 Kč

U objednávek nad 1 200 Kč neplatíte poštovné.

Expedice do 24 hodin

Většina objednávek je připravena k odeslání do 24 hodin.

Prémiová kvalita

Prodáváme jen CBD výrobky ze špičkových surovin.

100% bezpečná platba

MasterCard / Visa